Terrasseoverdækning – forlæng udelivet

Et bredt udvalg af terrasseoverdækninger

Terrasseoverdækninger til alle formål. Vi forhandler, leverer og monterer terrasseoverdækningen, til et længere udeliv.

Nordisk Uderum har et bredt udvalg af terrasseoverdækninger. Vores udvalg af terrasseoverdækning spænder fra den minimalistiske terrasseoverdækning til massiv stålarmerings overdækning, eller en terrasseoverdækning med et automatisk tag med et motoriseret skinnesystem, som muliggør gradvis ventilation af et overdækket rum.

Vi har både overdækning med og uden sider, samt mulighed for polycarbonat- eller glastag.

Alle terrasseoverdækninger er udført i kvalitets aluminium. Produceret til at holde til det danske vejr. Alle overdækninger er certificeret i forhold til lovgivningen vedrørende sne- og vindbelastning

I den grå tid savner vi lys, og i den solrige sommer savner vi skygge. Uanset årstid er velvære essentiel for vores trivsel.

Her hjælper en terrasseoverdækning.

Vi skal ud i dagslyset, ud og have noget luft. Med et et uderum, hvor vi kan nyde vejret i passende doser.

Få besøg af én af vores konsulenter

Nordisk Uderums konsulenter kan fra første håndtryk hjælpe dig med at komme fra spæd tanke til færdigt projekt. Så uanset om det er skydedøre i udestuen, terrasse glasværn, der kan hæve og sænke sig, eller en pergola, er det en stor beslutning, og vi ser det som en yderst central opgave at sikre, at du får lige netop det, som passer perfekt til din personlige stil, dit behov og dit hjem – tilsat vores flair for minimalistisk havedesign.