Nordisk Uderum – Alt i terrasseoverdækninger, pergola, terrasseværn og skydedøre

By 2 Monkeys ApS

2 Monkeys startede med at designe og projektere legepladser og byrum til nogle af de førende virksomheder indenfor den fantastiske verden, det er at skabe uderum og fantastiske pladser, som folk og barnlige sjæle nyder at bruge.

Fokus har altid været på uderum og det at være i naturen kombineret med elementer, der forener glæden og lysten til at befinde sig det samme sted igen og igen.

Inden eventyret med 2 Monkeys startede, var noget af værnepligten udtjent i udestuebranchen, her var fokus på at skabe et rum, der virker som en passage ud i det fri, hvor ophold bliver det mest naturlige, når det danske vejr viser sig fra den lumske side.

Nordisk Uderum er sprunget ud fra sol, vand, vind og muligheden for skabe et rum, hvor vi trives og ånder lidt ud fra hverdagen. Rummet skal være dynamisk og give muligheden for at være ude, men stadig have kontrollen over dosis af naturens elementer og derved skabe passagen til naturen.

KONTAKT OS

Telefon:
+45 5577 4441

E-mail:
info@nordisk-uderum.dk 

CVR nr.:
40223096

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-15:00
Weekend og helligdage: Lukket

Pergola

Vi forhandler, leverer og monterer Pergola i en stabil og robust aluminium, så du får en stærk og så godt som vedligeholdelsesfri konstruktion.

Terraseværn

Vi leverer terrasseværn / læskærme til restauranter i flere forskellige størrelser, store som små. Alle typer værn kommer i skræddersyet størrelse.

Skydedøre

Med et glasskydesystem fra Nordisk Uderum er du sikker på designet og kvaliteten er i top. Alle systemerne er udført i hærdet enkelt lags glas.