Kontakt os 

Ønsker du at få et tilbud og vejledning på en terrasseoverdækning, pergola, skyde døre, terrasseværn eller andet til terrassen så kan vi hjælpe dig. Vi bestræber os på at afdække hvilke muligheder der er hos dig, dette kan overordnet gøres ud fra billeder af området og tilstødende bygninger samt beskrivelse af dine ønsker. Vi udarbejder et tilbud med økonomi samt beskrivelse af hvilke systemer der vil indgå i dit projekt.

Hvis tilbuddet matcher dine ønsker og du vil gå videre, kan du booke et møde med vores arkitekt, her klarlægges de faktiske forhold for hvad der er muligt i dit projekt, vi er store tilhængere af den bygbare løsning, det er ikke altid at alt kan lade sig gøre, i 90% af vores projekter lykkedes det at få bygget et projekt der fuldstændig matcher dine ønsker, de sidste 10% må der findes en anden løsning der kommer så tæt på drømmen som muligt.  Meget ofte lykkes det os at lave løsninger, vores kunder slet ikke havde tænkt mulige og som løfter det færdige uderum højt op over gennemsnittet.

Prisen for et besøg og opmåling er 2.500kr.  Skal vi efterfølgende lave et projektforslag med stregtegninger samt 3D visualiseringer som synliggør ideen, er den samlede pris 6.000 kr.

Beløbet modregnes som rabat ved bestilling af moduler hos Nordisk Uderum.

KONTAKT OS

Telefon:
+45 5577 4441

E-mail:
info@nordisk-uderum.dk 

CVR nr.
40223096

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag: 9:00-16:00
Fredag: 9:00-15:00
Weekend og helligdage: Lukket