Pergola – fritstående eller monteret mod en mur

Den moderne pergola som kan stilles i forskellige positioner

Vi forhandler, leverer og monterer Pergola i en stabil og robust aluminium, den passer til dig, som ønsker en stærk og så godt som vedligeholdelsesfri konstruktion.

Pergolaen kan både være fritstående eller monteres mod en mur.  Lamellerne er i samme materiale som skelettet, så du behøver ikke tænke på, at de skal vinkles på en speciel måde for at kunne tåle vejr og vind.

Om dagen har du en solbeskyttelse, hvor lamellerne kan stilles i tre forskellige positioner afhængigt af, hvor meget sol eller skygge der ønskes på terrassen eller altanen.

Så kan du hele året glæde dig over at have et ekstra udendørs rum, på din altan eller terrasse, med et fleksibelt tag. Nyd frokosten i skyggen en sommerdag. Brug det som et hyggeligt samlingssted til en kop kaffe udenfor om efteråret. Taget beskytter både mod sne og regn. Du behøver ikke vælge, Pergolaen kan tilpasses efter dine behov.

Pergolagen kan leveres med fast tag til eksempel carpot, Garage etc. 

 

Pergola istedet for markiser

Ønsker du at overdække et større areal som fx en terrasse eller et udvendigt spiseareal, så er en pergola den rigtige løsning for dig. En pergola er en stabil løsning, der modstår vind og vejr, kombineret med et glas system kan pergolaen lukkes, på alle sider. Dette muliggør at du kan forlænge sommeren og nyde dagslyset og naturen længere ind i efteråret og tidligt i foråret, selv på solklare vinterdage vil temperaturen være tålelig for de mest kuldskære personer. Hvis pergolaen kombineres med en varmekilde som en terrassevarmer, kan den lukkede pergola nydes 90% af årets dage.  

Vores pergola kan sammensættes i mange varianter. Taget er opbygget i lameller og kan derfor åbnes på de varme dage og lukkes på de køligere. Glas systemerne kan åbnes og parkeres og lukke naturen indenfor. Når du køber en pergola eller glassystem hos os, opmåler og tilpasser vi systemet fuldstændig efter hver enkelt opgave og behov, så du ender med en løsning, der passer til dig og matcher dine drømme.

Få besøg af én af vores konsulenter

Nordisk Uderums konsulenter kan fra første håndtryk hjælpe dig med at komme fra spæd tanke til færdigt projekt. Så uanset om det er skydedøre i udestuen, terrasse glasværn, der kan hæve og sænke sig, eller en pergola, er det en stor beslutning, og vi ser det som en yderst central opgave at sikre, at du får lige netop det, som passer perfekt til din personlige stil, dit behov og dit hjem – tilsat vores flair for minimalistisk havedesign.

Dynamiske pergolaer der tillader intelligent solbeskyttelse og temperaturregulering på en naturlig måde samt beskyttelse mod dårligt vejr.

Taget er lavet af justerbare motoriserede lameller, der regulerer lysindtrængningen.

På samme måde orienteres og reguleres lamellerne automatisk, så temperaturen inde i pergolaen er ideel.

Regnsensor til automatisk lukning i tilfælde af nedbør.

Styring af taglameller i pergolaen via smartphone eller fjernbetjening.

Søjlerne er 2 delt med en kapsel yderst, dette gør at alle installationer er skjult.

Motoren i pergolaen kører med 3mm i sek. hvilket gør at taget kan åbnes på bare 12 sek.

2 pergolaer kan sættes sammen og dele stolpe, hvilket gør denne model unik.

Systemet er udviklet så de forskellige samlinger syner mindst og matcher hinanden.

Konfiguration / opstilling

Pergolaen kan tilpasses ud fra 4 hovedkategorier.

Perfekt til installation i haven som en uafhængig opstilling, denne opstilling har ikke brug for andre bygninger for opsætning.

Ideel til at skabe et rum der er knyttet til huset, og overdække eks terrasse, swimmingpool eller lign.

Vi udnytter arkitekturen i dit hus og integrere denne pergola, ingen søjler, ideel til lukning af eksempelvis gårdhave.

Denne specielle konfiguration gør det muligt at sammensætte 2 pergolaer uden midtersøjler og muliggør spænd 6×6,4m i et tag.

Konfiguration A

Konfiguration B

Konfiguration C

Konfiguration D

Belysning

Nyd din pergola også om natten. Det intelligente belysningssystem giver dig mulighed for at programmere lyssystemet til at tænde og slukke det på et bestemt tidspunkt, samt styre dens belysning og intensitet.

LED lys integreret i lamellerne

Justerbare LED spot integreret i lamellerne

​Skylight, fast felt udført i polycarbonat.

 Omkreds LED, indbygget i tagrendeprofilen i hele omkredsen.

Få besøg af én af vores konsulenter

Nordisk Uderums konsulenter kan fra første håndtryk hjælpe dig med at komme fra spæd tanke til færdigt projekt. Så uanset om det er skydedøre i udestuen, terrasse glasværn, der kan hæve og sænke sig, eller en pergola, er det en stor beslutning, og vi ser det som en yderst central opgave at sikre, at du får lige netop det, som passer perfekt til din personlige stil, dit behov og dit hjem – tilsat vores flair for minimalistisk havedesign.