Terrasseoverdækning – se hele udvalget her

Lige fra minimalistisk design til automatisk tagåbning

Vi har et bredt udvalg af terrasseoverdækninger, som du finder her på siden.

Vi har både med og uden sider, og mulighed for enten polycarbonat- eller glastag.

Alle vores overdækninger er udført i kvalitets aluminium. Produceret til at holde til det danske vejr. Alle er certificeret i forhold til lovgivningen vedrørende sne- og vindbelastning.

NO SL 150 terrasseoverdækning

NO SL 150 er en moderne terrasseoverdækning udført i aluminium. Tagrenden er skjult i frontremmen og syner derved mindre i forhold til traditionelle konstruktioner. Designet er minimalistisk og støtter den moderne arkitektur. Ved større spændvidder kan der tilføjes forstærkning så en ekstra stolpe kan undgås.

NO SL 150 terrasseoverdækning kan både kombineres med polycarbonat og glastag. Og kan ydermere kombineres med dørsystemer fra Nordisk Uderum og derved skabe en (uisoleret) udestue.

NO XL terrasseoverdækning

NO XL terrasseoverdækning er løsningen til det helt store spænd med mindre antal stolper. NO XL overdækningen er født med stålarmering, der muliggør en spændvidde på optil 6 m i længden og 4 m i dybden med kun 2 bærende stolper.

Stålarmeringen er skjult i konstruktionen og syner derved ikke større end traditionelle terrasseoverdækninger.

Fordelen ved denne terrasseoverdækning er, at der trænger mere lys i gennem, og der er mere plads at passere igennem på, pga. færre stolper.

Terrasseoverdækningen udføres med enten glas eller polycarbonat som tagbeklædning.

Overdækningen kan kombineres med skydedørsystemer fra Nordisk Uderum og kan derved skabe en (uisoleret) udestue.

NO One terrasseoverdækning

NO One terrasseoverdækning er en minimalistisk og moderne terrasseoverdækning, der kan anvendes som vinterhave med de rette kombinationer.

Terrasseoverdækningen er termisk delte aluminiums profiler, som kan kombineres med termoglas eller polycarbonat som tag, hvilket gør at overdækningen kan bruges som vinterhaven og især hvis den kombineres med isolerede elementer som vægge.

Taget kan bære 32 mm termoglas eller polycarbonat.

NO XL Invigo terrasseoverdækning

NO XL Invigo terrasseoverdækning med integreret skinnesystem til skydedøre. Den bærende konstruktion er integreret med overliggende skinne, hvilket gør at konstruktionen får et lettere udtryk. Taget kan både være glas eller polycarbonat.

Ligesom med NO XL terrasseoverdækning, kan denne overdækning have større spænd med mindre antal stolper.

Er du i tvivl om hvilken model, der passer til dine behov?

Vi kan hjælpe dig videre med den rette løsning til lige netop dine behov. Med vores mange års erfaring ved vi hvordan vi kan hjælpe dig med den bedste løsning. Ring til os og book et besøg eller få et uforpligtende tilbud. 

 

NO sQope terrasseoverdækning

NO sQope er det ultimative stilikon til din have. Overdækningen er unik i sin art og har et elegant og
symmetrisk design uden sidestykke. Spærene er integreret i konstruktionen, så de ikke er synlige
udefra. Dette sikrer et slankt design med skarpe linjer.

Pga. de innovative teknologier er det muligt at skabe et stort frit spænd på 7 meter mellem stolperne.

Denne kubistiske terrasseoverdækning fås i to varianter; enten koblet til eksisterende hus eller som fritstående.

Hertil er der også muligt at integrere læskærm eller skydedøre systemer til siderne, samt LED belysning.

 

NO LUZ terrasseoverdækning

Terrasseoverdækning med automatisk tag der takket være det motoriserede skinnesystem muliggør gradvis ventilation af det overdækkede rum, så åbningerne af panelerne kan justeres efter ønske. Terrasseoverdækningen er udført med finish af høj kvalitet og holdbarhed.

Med vores LUZ terrasseoverdækning vil du være i stand til at udvide uderummet og nyde din terrasse, have, restaurant, rekreative område hele året

Det er et ikke sæsonbestemt system, der sikrer, at det kan bruges året rundt, og dets effektivitet og alsidighed gør det til det perfekte produkt til ethvert udendørs rum.

Uanset årstid er velvære essentiel for vores trivsel. I den grå vinter savner vi lys, i den solrige sommer savner vi skygge. Vi har dog indrettet os på måder, hvor vi ikke udnytter de muligheder, naturen og dagslyset giver os.

Vi skal ud, ud i dagslyset, ud og have noget luft. Ønsket om et uderum, hvor vi kan nyde vinden i passende doser, mærke solen på benene, og sidde med ansigtet i skygge, trænger sig på.

Savner du inspiration eller nye ideer til fx at kombinere rendyrket minimalisme med naturen, hvor læ og naturligt lys er i fokus, så tag endelig fat i os.

Få besøg af én af vores konsulenter

Nordisk Uderums konsulenter kan fra første håndtryk hjælpe dig med at komme fra spæd tanke til færdigt projekt. Så uanset om det er skydedøre i udestuen, terrasse glasværn, der kan hæve og sænke sig, eller en pergola, er det en stor beslutning, og vi ser det som en yderst central opgave at sikre, at du får lige netop det, som passer perfekt til din personlige stil, dit behov og dit hjem – tilsat vores flair for minimalistisk havedesign.